Hannu-Pekka Heikkisen ensimmäinen runoteos

Vastarintaisten valtio on tiivistä, leikkisää ja leikkivää ja samalla punnitun lakonista runoutta.

Hannu-Pekka Heikkinen yllättää: Vastarintaisten valtio on älykästä, epigrammaattisen tiivistä ja melankolisen-hilpeää runoa osapuilleen Väinö Kirstinän Pitkän tähtäyksen LSD-suunnitelman (1967) käynnistämässä sivilisaatiokriittisessä perinteessä. Heikkisen ajatus todellisuuden ja kielen “huojunnasta” toteutuu nyt typografisena leikittelynä, jonka tuloksena monet runoista ovat useiden semioottisten ketjujen risteymiä tai törmäyskohtia. (“Saapuu rantaan / kolme toista / laukaten; / eläinten vallankumous.”) Paikoin lyyrinen ajatus purkautuu koneälymäiseksi ascii-kuvallisuudeksi. Kokoelman toisena osastona oleva pitkähkö “Taiteilijan kriittinen omakuva nuoruuden vuosilta” purkaa erilaisia taiteilijamyytin kliseitä onnistuen herättämään ne outoon, kalvaaseen eloon. Kokoelman päättävässä kolmannessa osastossa “Paluu luontoon” sanat alkavat hajota — mutta merkitys sen kuin jatkaa latautumistaan. Monet runoista tuovatkin mieleen nuoren Ezra Poundin roolirunot: niissäkin “draama pysähtyy monologiin hetkeksi ja jatkaa sitten” (Tuomas Anhava). Tai Artturi Siltalan sanoin: “tietyissä kohdissa teksti lakkaa äkkiä olemasta kaunokirjallista ja tuntuukin tapahtuvan juuri tässä” (Heikkisen Valo_-romaanista, _Nuori Voima / Kritiikki, kevät 2012).

Esittely ja myynti

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.