[4.12.2006] Arvi Perttu: Papaninin retkikunta (2006/2012)

Ntamo julkaisi uudelleen Arvi Pertun tärkeän romaanin vuodelta 2006, joka on tänä vuonna ilmestynyt myös venäjäksi.

Arvi Perttu avaa yhtä aikaa tuoreen ja hyytävän näkymän Karjalan Tasavallan arkeen stalinistisen terrorin huippuvuosina 1936–37. Papaninin retkikunta on hallittu tutkielma totaalisen vallan mekanismeista, taitava jännitysromaanipastissi ja yhtä aikaa postmodernin ironian sovellus ja läpivalaisu.

Papaninin retkikunta ilmestyi Minervan kustantamana 2006. Vuonna 2012 julkaistu venäjännös myytiin nopeasti loppuun. Ntamo on ylpeä saadessaan tuoda tärkeän teoksen uudelleen suomenkielisten lukijoiden ulottuville.

Papaninin retkikunnasta sanottua:

”Kirjakaupan alehyllystä löytämäni teos oli aikamoinen yllätys.” – Hannu Marttila, HS-blogi

”Valta ja valtapelit, niiden outo eroottisuus, ilmiantamisen ja kavaltamisen synnyttämä 'kiima' – politiikan sadomasokistisuus. Siinä keskeisiä Pertun romaania halkovia teemoja melkeinpä markiisi De Saden hengessä.” Hannu Waarala, Keskisuomalainen

Papaninin retkikuntaa lukiessa on hyvä muistaa, että kauhuelokuvan katsoja saattaa väristä pelosta ja hikoilla, mutta tietää istuvansa katsomossa.” Juha Virkkunen, Parnasso.

”Upea romaani, joka ansaitsee tulla huomioiduksi laajemminkin tässä liian itsetyytyväisessä ja sisäsiittoisessa suomalaisessa kirjallisuuselämässä.” – Hannu Waarala, Demari

Lue lisää ja osta

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.