[21.1.2013] Kaksi uutta runokirjaa: Heikki Lahnaoja, Tony Laine

Pyhäjokilaisen Heikki Lahnaojan kokoelma on 137 fragmenttia luonnosta, arjesta ja tietoisuudesta; kangasalalaisen Tony Laineen toinen kokoelma flarf-vaikutteista, groteskia mutta samalla hallittua runoa.

Heikki Lahnaoja: Yöllä puut

Heikki Lahnaojan esikoisrunokokoelma sisältää 137 fragmenttia: ensi katsomalla pysäytyskuvia luonnosta, ihmisen arkisista askareista maalla ja kaupungeissa, ja ajatuksenpoikasista. Pysäytyksen tunnetta vahvistaa fragmenttien rauhallinen rytmi ja niiden kielen kuulaus — usein ne tuntuvatkin näkymättömän kuunvalon kietomilta.

Lue lisää ja osta

Tony Laine: Vulgaari parveketervehdys

Vuonna 1971 syntyneen kangasalalaisen runoilijan toinen kokoelma on hallittu kokonaisuus, jonka puhujaäänessä on vaikutteita beat-perinteestä ja uudemmasta flarf- eli internetin tekstirunsautta arvovapaasti hyödyntävästä runoudesta.

Lue lisää ja osta

Heikki Lahnaoja toimii Pyhäjoen kirjastotoimenjohtajana.

Tony Laine (s. 1971) on kangasalalainen runoilija. Hän voitti valtakunnallisen Runo-Kaarina –kilpailun vuonna 2009 ja voittajakokoelma on ilmestynyt nimellä Mäyräkoirakulkuetta odotellessa Kaarinan kaupungin kustantamana.

Lisätietoja ja arvostelukappalepyynnöt:

Leevi Lehto, leevilehto[at]gmail.com, 040-1609262

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.