Maaria Päivisen raju uusi romaani ja neljä uutta runokirjaa helmikuussa

ntamon uudet julkaisut helmikuussa 2013 ovat Maaria Päivisen romaani Pintanaarmuja, Eija Aromaan runokokoelma Kallio. Tankoja, Jusu Annalan runokoelma Milagros, Pirjo Suvilehdon runokokoelma Morfeuksen koirat ja Arvo Ahlroosin runokokoelma Yön malja pisaroi.

Maaria Päivinen: Pintanaarmuja

Kiitetyn tekijän kolmas romaani tutkii väkivaltaista ja omistavaa rakkautta. “Hillitön ja raivoisa” (Leena Lumi). “Raapii lukijan sielun verille.” (Vera Vala)

Lue lisää ja osta

Eija Aromaa: Kallio. Tankoja

Kokoelma hallittuja, taitavia ja tarkkakuvaisia tankoja. Lue lisää ja osta

Jusu Annala: Milagros

Korkea veisu lihalle, naiselle, lemmelle ja runoudelle. Lue lisää ja osta

Pirjo Suvilehto: Morfeuksen koirat

Runoilijan retki unien maisemaan ja pimeään, jossa nurkan takaa tulee koira, jolla on viesti. Lue lisää ja osta

Arvo Ahlroos: Yön malja pisaroi

TV-dokumentaristin ja runoilijan käsikirjoitus 30 vuoden takaa. “Hyvin elementaarista, aistivoimaista ja aistillista runoa.” (Hannu Vaarala, Keskisuomalainen) Lue lisää ja osta

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.