ntamo ja Kansallisteatteri yhteistyöhön

ntamo ja Suomen Kansallisteatteri alkavat julkaista yhteistä kirjasarjaa. Samalla Kansallisteatterin ja Kirja kerrallaan -kustantamon yhteistyönä julkaistut teokset siirtyvät ntamon valikoimaan.

Tarvepainojulkaisija ntamo ja Suomen Kansallisteatteri ryhtyvät julkaisemaan yhteistä kirjasarjaa. Sarjassa julkaistaan Kansallisteatterin ensi‐iltanäytelmiä ja muuta teatteritaiteeseen liittyvää kirjallisuutta. Ensimmäinen yhteisjulkaisu on vastikään ilmestynyt Mika Leskisen Kellariloukko, sovitus F. M. Dostojevskin klassikkotekstistä, joka sai ensi‐iltansa Kansallisteatterin Willensaunassa 27. helmikuuta. Seuraavia julkaisuja ovat mm. Esa Leskisen ja Sami Keski‐Vähälän Neljäs tie (ensi‐ilta oli 20.3.) ja Kansallisteatterin kiertuenäyttämön Neuvostoliitto‐projektia luotaava kirjoituskokoelma (toim. Pietari Kylmälä). Uudistuksen yhteydessä myös aiemmin Kansallisteatterin Kirja ‐sarjassa julkaistut nimekkeet siirtyvät ntamon valikoimaan.

Mika Leskisen tuore sovitus Dostojevskin romaaniklassikosta (1984, suom. Valto Kallama 1959, Esa Adrian 1976) kuljettaa Kellariloukon nimettömän antisankarin nykyajasta menneisyyteen ja takaisin. Tämän päivän ihmisille teos näyttää, miten olemme tulleet pisteeseen, jossa jäämme itse luomamme järjestelmän vangeiksi. Näytelmä pohtii tiedostamisen taakkaa ja kyvyttömyyttä rakkauteen syvästi ja ajankohtaisesti, unohtamatta kuinka koomisesti ihminen on konstruoitu.

Kellariloukko, 160×210 mm, 78 sivua, ISBN 978‐952‐215‐381‐4, ulkoasu Make Copies. OVH eur 21,80; hinta verkkomyynnissä eur 14,80.
Verkkomyynti: http://www.ntamo.net/product/586/mika-leskinen-kellariloukko-dostojevskin-mukaan

Lisätietoja

Ntamo: Leevi Lehto p. 040 160 9262

Kansallisteatteri: Aina Bergroth p. 050 3152 836, p. Mia Hyvärinen p. 050 540 5062

Ntamo on runoilija Leevi Lehdon vuonna 2007 perustama kustantamo, jonka toiminta perustuu täysin print on demand ‐teknologiaan. Ntamo on toimintansa aikana julkaissut runsaat 160 teosta, joista huomattava osa on kotimaista ja käännösrunoutta niin uusilta kuin asemansa jo vakiinnuttaneilta kirjoittajilta. Syksyllä 2012 Ntamon valikoimaan siirtyi pääosa toimintansa lopettaneen Kirja kerrallaan ‐kustantamon tuotannosta, joukossa runsaasti näköispainoksia suomenkielisen kirjallisuuden klassikoista Aleksis Kivestä alkaen. Ntamon valikoima sisältää nyt runsaat 300 teosta ja tavoitteena on sen monipuolistaminen ja yleiskustantamoksi kehittyminen. www.ntamo.net.

Suomen Kansallisteatteri on vanhin suomenkielinen ammattiteatteri ja suomalaisen teatterin tärkein kohtaamispaikka. Kansallisteatterin tuotantojen lähtökohtina ovat ammattitaito ja halu tehdä merkityksellisiä esityksiä, joista yleisö poistuu tyytyväisenä ja täynnä ajatuksia.
www.kansallisteatteri.fi

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.