Eino Leinon palkinto 2016 Liisa Enwaldille

Vuoden 2016 Eino Leinon palkinto on myönnetty Liisa Enwaldille.

Palkintoraati, johon kuuluivat Jaakko Heinimäki, Leevi Lehto, Alice Martin ja Henriikka Tavi, korosti että Liisa Enwald on "[p]elkäämättä syvyyksiin katsomista [...] tehnyt pitkän ja lavean työn kaikkein vaikeimpien ja vaarallisimpien kirjailijoiden parissa. Hän on tutkinut Helvi Juvosta ja Mirkka Rekolaa ja suomentanut Rainer Maria Rilkeä, ja hänen tuoreet, paneutuneet esseekokoelmansa tuovat esiin tekijöitä kirjallisuuden katvealueilta. Hän on myös väsymättä opastanut ja nostanut muita kirjoittajia, ensin perustamassaan TAIte-runouslehdessä (1994–2007) ja nyttemmin Elämäntarina-lehden päätoimittajana, sekä kirjoittajien kouluttajana Oriveden opistossa ja muualla. Hän on rakentanut suomen kieltä ja kirjallisuutta, ja vaikka näemmekin, miten tärkeää on, että hän on saanut tehdä sitä Rilken sanoin 'suojassa turhalta huomiolta', nyt me rohkenemme huutaa."

Eino Leinon Seura on vuonna 1947 perustettu kulttuuri- ja keskusteluseura, joka on jakanut Eino Leinon palkintoa vuosittain vuodesta 1956. Palkinto annetaan joko erittäin arvokkaasta teoksesta tai arvokkaana pidettävästä toiminnasta kirjallisuuden ja kulttuurin alalla. Palkinto sisältää kunniakirjan, Lauri Leppäsen suunnitteleman pronssisen mitalin sekä Suomen Kirjasäätiön kustantaman rahapalkinnon 5.200 euroa. Palkinnosta päättää Eino Leinon Seuran vuosikokouksen valitsema itsenäinen raati.

Palkinto luovutettiin Eino Leinon Seuran vuosikokouksen yhteydessä 17.3.2016.

Liisa Enwald @ ntamo

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.