Kirja kerrallaan -kustantamon valikoima ntamolle

Lasipalatsin Mediakeskus Oy ja runoilija ja kääntäjä Leevi Lehdon ntamo ovat sopineet, että Mediakeskuksen omistaman Kirja kerrallaan -kustantamon kirjavalikoima näytelmiä lukuunottamatta siirtyy ntamon omistukseen 31. lokakuuta 2012. Näin ntamon kirjojen lukumäärä nousee pitkälle yli kolmensadan.

Ntamon kirjojen painatus on siirtynyt tamperelaiselle Juvenes Printille. Uusi painojärjestely mahdollistaa myyntihintojen alentamisen, alan käytäntöjä vastaavat jälleenmyyjäalennukset sekä kirjakauppahintoja alemmat hinnat verkkomyynnissä kirjantamo.net-palvelussa. Marraskuussa kirjantamo.netistä tulee ntamon ensisijainen verkkorajapinta. Kirjojen painatus tapahtuu edelleen kokonaisuudessaan print on demand -periaatteella.

Kirja kerrallaan on tehnyt merkittävää työtä vanhemman suomenkielisen kirjallisuuden tuomiseksi uusien lukijoiden ulottuville näköispainoksina. Valikoima sisältää mm. laajan kirjon klassikoita Juhani Ahosta ja Saima Harmajasta Ollin pakinoihin. Ntamo tulee huolehtimaan nimikkeiden pitämisestä saatavilla ja myös kehittämään näköispainosvalikoimaa. Yhtenä kehittämiskohteena ovat suomalaisen kirjallisuuden modernistisen kultakauden teokset, joista monet eivät enää ole edes kirjastoissa saatavilla.

”Olen iloinen voidessani liittää ntamon valikoimaan myös monia uuden runouden tärkeitä teoksia, joista osaa olin itse julkaisemassa poEsia-kirjasarjan toimittajana vuosina 2004–7. Muutosten ja näköispainosvalikoiman määrätietoisen kehittämisen kautta ntamon missio muuttuu. Uuden marginaalirunouden julkaisijana aloittaneesta yrityksestä voi tulla kustantamo, jolla on kattavin, monipuolisin ja edullisin valikoima teoksia koko suomenkielisen kirjallisuuden historian ajalta. Kirjojen verkkomyynnissä voidaan nyt toteuttaa alkuperäinen kustannustehokkuusajatus samalla kun kirjojen jakelu perinteisissä kanavissa tulee kaikilta osin vastaamaan alan vakiintuneita käytäntöjä”, Leevi Lehto sanoo.

Lisätietoja

Leevi Lehto
leevilehto@gmail.com
040-1609262

http://ntamo.blogspot.com
http://kirjantamo.net

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.