Maria Matinmikon Valkoinen Helsingin Sanomien esikoispalkintoehdokkaana

Maria Matinmikon Valkoinen (ntamo 2012) on ehdolla Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon saajaksi. Kaikkiaan kymmenen ehdokasta julkistettiin keskiviikkona 24. lokakuuta ja palkinto jaetaan 15. marraskuuta.

Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinto jatkaa J. H. Erkon palkinnon perinnettä. Ensimmäinen J. H. Erkon palkinto myönnettiin vuonna 1964 Kari Aronpurolle (ks. esim. Kihisevä tyhjä, ntamo 2010).

“Analyyttisyydellään Matinmikko vastaa vuosikymmenten yli Bretonin haasteeseen: tärkeämpää kuin huoli siitä, miksi kirjoitetaan, on tutkia sitä, mistä kirjoitetaan. Eikä Matinmikko jätä ainuttakaan symbolia kääntämättä.

Läpi kaiken kulkee ihailtava uskollisuus mielikuvituksen juolahduksille. Runoilija odottaa maltillisesti, mihin assosiaatiot tahtovat mennä ja mitä yksityiskohdat sanoa. Se viherryttää mieltä.”

Teemu Manninen: Helsingin Sanomat

“Harvoin saa luettavakseen kirjaa, jonka havainto on täsmällistä, jopa piinallisuuteen saakka, ja samaan aikaan fantasian ja mielikuvituksen läpäisemää. Oikeastaan pelkästään siitä on kyse: Valkoinen johdattaa lukijansa tiloihin, jotka on aistittu ylen teräviksi ja kirkkaiksi.

Kuvan hallitsemalla kaunokirjallisella tekniikalla saavutettu lopputulos on mainio. Ei haittaa, vaikka lukija väsyy aistimaan, mutta huomaan jatkuvasti miettiväni milloinka seuraa se juttu, joka yleensä rävähtää tekstipintaan, paljastuu hiljakseen sen alta, tai jonka teksti kärsivällisesti rakentaa.”

Maaria Pääjärvi, Parnasso

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.