[14.11.2012] Kolme uutta näköispainosta: Maiju Lassila, Volter Kilpi, Karri Kokko

ntamo kehittää ja laajentaa Kirja kerrallaan -kustantamolta perimäänsä edustavaa näköispainosvalikoimaa: Maiju Lassilan (1915), Volter Kilven (1935) ja Karri Kokon (1982) teokset ovat nyt ehkä ajankohtaisempia kuin koskaan.

Maiju Lassila: Iivana (1915/2012)

Algot Tietäväisen (1868—1918) Maiju Lassilan nimellä vuonna 1915 julkaisema Iivana, alaotsikoltaan ajattomasti “Suomalainen venäläisen puhemiehenä”, on kansankuvaus, allegoria ja seikkailukertomus, jota samalla käy melkein lukea Lassilan muiden kansankuvausten parodiana. Iivanan päättömän jahkaileva dialogi ja jotenkin työläästi etenevä juoni tuovat paikoin mieleen myöhemmän absurdin teatterin.

Esittely ja myynti

Volter Kilpi: Suljetuilla porteilla (1939/2012)

Jos Volter Kilven (1874—1939) Alastalon salissa tuntuu pelottavalta urakalta, kannattaa ehkä ensin lukaista Suljetuilla porteilla, vuonna 1939 ilmestynyt, tekijänsä viimeiseksi jäänyt teos, jota voi pitää Kustavi-sarjan aforistisena kiteytymänä. Kilpi käy älykästä moraalista painia ennen kaikkea kristinuskon keskeisten opinkappaleiden ja olettamien kanssa ja tuntuu päätyvän aika lailla nietzscheläiseen myöntämisen filosofiaan: “Epäily on hakemista, ja ken hakee, hän ei kiellä; ihminen on elämää, ja ken elää, hän myöntää! (…) Kieltoa olen vain minä, turhuutta minä: kielto syö itsensä, purunansa turhuus!” Rytmisesti tietoinen kieli etenee laajoina proosamaininkeina, jotka väliin purkautuvat neli- tai viisipolviseen säemuotoon. Kilven aikanaan oudoksuttu syntaksi on 2000-luvun poetiikan valossa sekä ajatuksellisesti motivoitua että radikaalisuudessaan edelleenkin esimerkillistä.

Esittely ja myynti

Karri Kokko: Uno Boy (1982/2012)

2000-luvun runouteemme vahvasti vaikuttaneen ja ns. käsitteellisen kirjallisuuden näkyvimmäksi suomalaiseksi edustajaksi sanotun Karri Kokon esikoinen vuodelta 1982 on sarja “Lähtöjä”: irtiotto menneestä ja aavistus siitä, mikä on tulossa. “Voi, nouse pian, / niin lähetän sinua hakemaan / saat opettaa minua ennen / matkaani Jooniaan”. Uno Boyn näköispainos juhlistaa samalla Karri Kokon 30-vuotista taiteilijataipaletta.

Esittely ja myynti

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
www.ntamo.net on tarvepainojulkaisija ntamon verkkosivusto ja -kauppa. Kauppa toimittaa tilauksia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Toimitusaika
Useimmissa tapauksissa tilaus lähetetään tilaajalle tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. Jos tilattu kirja on käsivarastosta loppunut, se voidaan joutua tilaamaan Saksassa sijaitsevasta painosta, jolloin toimitusajaksi tulee 7—20 arkipäivää. Tällöin tilaajalle ilmoitetaan viiveestä ja hänellä on mahdollisuus perua tilaus, jos arvioitu toimitusaika ei vastaa hänen tarpeitaan.

Tilausvahvistus
Kun tilaus on vastaanotettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa
Toimitustavat ovat kirje ja postipaketti tilauksen koosta riippuen. Kun tilaus on lähetetty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitusmaksut Suomeen
Toimitusmaksu Suomeen on eur 3,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 10,00.

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan

Toimitusmaksu muualle Eurooppaan on eur 10,00 kun lähetyksen paino on enintään 1 kg; painavampien tilausten toimitusmaksu on eur 20,00.

*Maksutavat *
1. Pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP, Ålandsbanken, Tapiola Pankki, Neocard
2. Luottokortit: Mastercard, Visa, Visa Electron

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista. Tuote on mahdollista palauttaa 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se on ollut vastaanotettaessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kirjan mukana on oltava tiedot tilauksesta, johon palautus kohdistuu, sekä verkkokaupassa maksetussa tilauksessa tilitiedot maksun palautusta varten.

Tekninen tuki
Kauppasovelluksen käyttöön liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.ntamo@gmail.com.

Asiakaspalvelu
ntamo / Yargon
Suonionkatu 7 C 31
00530 Helsinki
+359-40-7358768
email: info.ntamo@gmail.com
alv.rek.